-A A+

Komşularımızın Yanındayız

Bu zor günlerde komşularımızı yalnız bırakmıyor, koronavirüs teşhisi konulan vatandaşlarımızın apartmanlarını dezenfekte ediyoruz.

5 Mayıs 2020
Komşularımızın Yanındayız

Fatih Belediyesi olarak koronavirüs sebebiyle geçirdiğimiz bu zor günlerde vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Halk sağlığı için ilçedeki her cadde ve sokağı adım adım dezenfektanlı sularla yıkanması, muhtarlık, eczane ve kamu kurumlarının periyodik olarak dezenfekte edilmesi, pazar ve market gibi alışveriş alanlarının denetlenmesi gibi birçok tedbir çalışmasını aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bunun yanında ilçede Covid-19 testi pozitif çıkan vatandaşlarımızın ikamet ettiği apartmanlar ekiplerimiz tarafından kapsamlı bir şekilde dezenfekte ediliyor. Olumlu gelişmeler kaydedilmesiyle mutlu olduğumuz bu günlerde, güzel günler gelene kadar tüm çalışmalarımızı rehavete kapılmadan sürdürmeye devam edeceğiz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin