-A A+

Kullanmadığınız Giysileri Geri Dönüştürün

Fatih Belediyesi ‘Sıfır Atık Geleceğe Hazırlık’ sloganıyla başlattığı geri dönüşüm kampanyaları kapsamında kullanılmayan giysi, çanta ve ayakkabıların da geri dönüşüme kazandırılmasını sağlıyor.

18 Aralık 2020
Kullanmadığınız Giysileri Geri Dönüştürün

Fatih Belediyesi’nin başlattığı geri dönüşüm seferberliğiyle her gün tonlarca atık yeniden hayata katılıyor. “Sıfır Atık Geleceğe Hazırlık” sloganıyla atıkların kaynağında ayrı toplanmasını sağlamak ve geri dönüşümü desteklemek için yürütülen çalışmalarla Fındıkzade ve Yavuz Selim Yaşam Merkezlerinde haftanın 5 günü hizmet veren Atık Getirme Merkezlerinin yanı sıra, Mobil Atık Toplama Aracı hafta içi her gün belirli saatlerde, Fatih’in belirlenen noktalarından geri dönüştürülebilir atıkları topluyor. Fatihliler atığı miktarınca da hediye çeki kazanma şansı yakalıyor. Ayrıca ilçe genelinde konumlandırılan 200 adet tekstil atık kumbarasıyla kullanılmayan giysi, çanta ve ayakkabıların da geri dönüşüme kazandırılması sağlanıyor. Siz de atıklarınızı geri dönüşüme kazandırmak için atık getirme noktalarımıza ulaştırabilirsiniz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin