-A A+

Laleli Moda ve Alışveriş Festivali'nin Açılış Töreni, Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan, Vali Gül ve Başkan Turan'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Laleli Moda ve Alışveriş Festivali'nin açılışı, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, İstanbul Valisi Davut Gül, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı ve LASİAD Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca'nın katılımıyla yapıldı. Başkan Turan, esnafa bol kazanç diledi.

6 Ağustos 2024
Laleli Moda ve Alışveriş Festivali nin Açılış Töreni, Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan, Vali Gül ve Başkan Turan ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

"Laleli Modadır" sloganıyla 10. kez düzenlenen Laleli Moda ve Alışveriş Festivali'nin açılış töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi. Törene Ticaret Bakan Yardımcısı Sn. Mahmut Gürcan, İstanbul Valisi Sn. Davut Gül, Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan, Fatih Kaymakamı Sn. Cafer Sarılı ve Laleli Sanayici ve İşinsanları Derneği (LASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Gıyasettin Eyyüpkoca gibi önemli isimler katıldı. Açılış konuşmalarında Laleli'nin Türkiye’nin tekstil ve moda sektöründeki önemi vurgulanırken festivalin yerel esnaf ve ticaret hayatına büyük katkı sağlayacağı belirtildi.

Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan, festivalin düzenlenmesinde emeği geçen herkese, özellikle de LASİAD Başkanı Sn. Gıyasettin Eyyüpkoca’ya teşekkür ederek "Esnafımızın kazancı bol ve bereketli olsun," dileğinde bulundu. Başkan Turan, Laleli’nin sadece bir alışveriş merkezi değil, aynı zamanda İstanbul’un kültürel ve ekonomik dokusunun önemli bir parçası olduğunu ifade etti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin