-A A+

“Martı” Yeni Filminde Bu Kez Bilim Fatih ile Keşfe Çıkıyor!

“Martı” yeni filmiyle Bilim Fatih'i seyircilerle buluşturuyor. Deney tüpleri aracılığıyla keşfe çıkan Martı, fizik, kimya ve insan biyolojisinin alt dallarını inceliyor; aynı zamanda teknoloji uygulamalarını da deneyimliyor.

17 Ocak 2024
“Martı” Yeni Filminde Bu Kez Bilim Fatih ile Keşfe Çıkıyor!

Fatih'in yeni yüzü "Martı," geçmiş maceralarının ardından şimdi de Bilim Fatih'i izleyicilere sunuyor. Martı, Doğa Bilimleri Atölyesi'nde ekoloji, fizik, kimya ve insan biyolojisi alt dallarını keşfederken; Teknoloji Atölyesi'nde basit robot yapımı, film ve animasyon yapımı, mobil uygulama geliştirme, üç boyutlu modelleme ve üretim, photoshop, artırılmış gerçeklik ve enerji teknoloji uygulamalarını deneyimliyor. Tasarım Atölyesi'nde resim, seramik boyama, dokuma, kanaviçe, etamin, epoksi takı, ebru, tezhip, minyatür, filografi, keçe, cam boyama, origami, mandala gibi farklı sanat dallarında çalışmalar yapıyor. Astronomi, Havacılık ve Uzay Atölyesi ile Dünya, Ay, Güneş, güneş sistemi gezegenleri, öte gezegenler, yıldızlar, meteorlar ve derin uzaya ait kavramları uygulamalı etkinlikler ve deneylerle işliyor. Deneyap Atölyeleri sayesinde bilim ve teknolojide yenilikler üretebiliyor. Martı'nın keşfettiği farklı yerleri ve heyecan verici yolculuğunu takip etmek istiyorsanız Fatih Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin