-A A+

"Martı" Yeni Filminde Kano ve Kürek Sporları Merkezimizi Ziyaret Ediyor!

Maceralarına hız kesmeden devam eden "Martı”, yeni filminde Fatih'in kalbinde yer alan Kano ve Kürek Sporları Merkezi'ni ziyaret ediyor.

21 Haziran 2024
Martı  Yeni Filminde Kano ve Kürek Sporları Merkezimizi Ziyaret Ediyor!

Martı yeni filminde Fatih'in kalbinde yer alan Kano ve Kürek Sporları Merkezi'ni ziyaret etti. Heyecan verici gezisi sırasında merkezin dersliklerden dinlenme alanlarına, kayıkhaneden kafeteryaya kadar her detayı düşünülerek tasarlandığını belirtti. Özellikle deniz manzaralı terasından oldukça etkilenen Martı, merkezin sunduğu imkanlardan bahsetti.

Profesyonel hocaların kano, kürek, yelken ve optimist branşlarında eğitim verdiği merkezde, uluslararası müsabakalarda yarışacak milli sporcular da yetiştiriliyor.

Martı merkezde düzenlenen Işıklı Kano Turları, Dragon Yarışları ve çeşitli festival ve etkinliklerin Haliç sularına renk kattığını ifade etti. Kano ve Kürek Sporları Merkezi'nde keyif dolu vakit geçiren Martı, ziyaretinden son derece memnun kaldığını dile getirdi.

Martı'nın keşfettiği farklı yerleri ve heyecan verici yolculuklarını takip etmek istiyorsanız Fatih Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin