-A A+

"Martı" Yeni Filminde Lezzet ve Sanatın Buluşma Noktası GastroSanat'ı Ziyaret Ediyor!

Maceralarına hız kesmeden devam eden "Martı”, yeni filminde Fatih'in lezzet ve sanat noktalarından biri olan GastroSanat'ı ziyaret ediyor.

29 Mayıs 2024
Martı  Yeni Filminde Lezzet ve Sanatın Buluşma Noktası GastroSanat ı Ziyaret Ediyor!

"Mart”, yeni filminde Fatih’in lezzet duraklarından biri olan GastroSanat’ı ziyaret ediyor. Bu heyecan verici gezisi sırasında Haliç Caddesi'nde bulunan GastroSanat'ın sunduğu çeşitli eğitimleri keşfeden Martı, burada keyif dolu vakit geçiriyor.

GastroSanat

GastroSanat uzman şefler rehberliğinde pastacılık, Osmanlı Saray Mutfağı, dünya mutfağı, fırıncılık ve kahve hazırlama teknikleri gibi alanlarda eğitimler sunuyor. Ayrıca Sanat Atölyesi’nde kuyumculuk, porselen boyama, cam dekorasyonu ve ev tekstili gibi sanat dallarında da eğitimler vererek katılımcıların hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağlıyor.

Martı'nın keşfettiği farklı yerleri ve heyecan verici yolculuklarını takip etmek istiyorsanız Fatih Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin