-A A+

Medrese Davutpaşa Lisansüstü Öğrencilerini Bekliyor

Fatih Belediyesi tarafından akademik çalışma yapan öğrenciler için özel olarak tasarlanan Medrese Davutpaşa hizmet vermeye hazırlanıyor.

28 Ekim 2020
Medrese Davutpaşa Lisansüstü Öğrencilerini Bekliyor

Medrese Davutpaşa, lisansüstü, doktora adayı ve doktora öğrencilerine akademik çalışma yapabilecekleri ortamlar sunmanın yanı sıra alanında uzman hocaların öğrencilerle buluşacağı eğitim, söyleşi ve atölyelere de ev sahipliği yapacak.

Entelektüel zihinler için yeni bir cazibe merkezi olarak kurgulanan Medrese Davutpaşa’da odalar 4 aylık süreyle öğrencilere tahsis edilecek ve her odada 3 öğrenci aynı anda çalışma yapabilecek. Akademik Danışma Kurulu’nun belirlediği kriterler doğrultusunda Medrese Davutpaşa’ya kabul edilen öğrenciler, haftanın 3 günü kendileri için tahsis edilen odaları kullanabilecek.

Haftanın 6 günü hizmet verecek olan Medrese Davutpaşa hakkında detaylı bilgilere ulaşmak ve başvurucu sürecine dahil olmak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz:

http://davutpasamedrese.fatih.bel.tr

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin