-A A+

Mevlâna İdris Anısına Silivrikapı FANÇO'da Düzenlenen Resim Yarışması Başladı!

Miniklerimiz Silivrikapı FANÇO'da düzenlenen resim yarışmasında Mevlâna İdris'in "Baloncu Kirpi" masalını dinliyor ve etkinliğin devamında hikâyeyi resimlerle ifade ederek yaratıcı yeteneklerini sergiliyorlar.

11 Haziran 2024
Mevlâna İdris Anısına Silivrikapı FANÇO da Düzenlenen Resim Yarışması Başladı!

Silivrikapı Çocuk Kütüphanesi'nde düzenlenen Mevlâna İdris Canlı Performans Resim Yarışması başladı. Çocuklar ve aileleri için keyif dolu bir deneyim sunan etkinlik Mevlâna İdris Zengin’i anmak amacıyla gerçekleştiriliyor ve onun ünlü masalı "Baloncu Kirpi" profesyonel masal anlatıcıları tarafından canlandırılıyor. Masal anlatımının ardından çocuklar ressam Cemal Toy’un rehberliğinde hikâyenin onlarda uyandırdığı duyguları ve olayları resimlerle ifade ediyorlar.

Bugün düzenlenen yarışma sonucunda 12 çocuk Yüksek Performans Ödülü’nü, 6 çocuk ise Vay Canına Jüri Özel Ödülü’nü kazandı. Ayrıca yarışmaya katılan tüm çocuklara Performans Ödülü verildi.

13 Haziran'da Silivrikapı Çocuk Kütüphanesi'nde gerçekleştirilecek etkinliğin ikinci aşamasında ödül töreni düzenlenecek ve ödüller sahiplerine takdim edilecek. Etkinlik çocukların yaratıcılığını ve sanat sevgisini desteklemeyi amaçlıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin