-A A+

Minik Şeflerimiz Fındıkzade Yaşam Merkezi'nde Buluştular

FitFatih'in Fındıkzade Yaşam Merkezi'nde düzenlediği Minik Şefler etkinliği çocuklara sağlıklı beslenme alışkanlıklarını öğretirken mutfakta keyifli vakit geçirmelerini sağladı.

7 Haziran 2024
Minik Şeflerimiz Fındıkzade Yaşam Merkezi nde Buluştular

Miniklerimiz FitFatih tarafından düzenlenen "Minik Şefler" etkinliğinde bir araya geldiler. Fındıkzade Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar diyetisyenler eşliğinde sağlıklı atıştırmalıklar yapma fırsatı buldu.

Etkinliğe katılan çocuklar ebeveynleriyle birlikte keyifli vakit geçirirken diyetisyenlerin rehberliğinde bir tatlı ve bir tuzlu tarif hazırladılar. Hazırladıkları yiyecekleri aileleriyle birlikte tüketen minikler hem sağlıklı beslenme hakkında bilgi edindiler hem de mutfakta eğlenceli anlar yaşadılar.

"Minik Şefler" etkinliği çocukların sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmalarına yardımcı olurken aileler de çocuklarıyla birlikte kaliteli zaman geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. FitFatih tarafından organize edilen etkinlik çocuklar ve aileleri tarafından ilgiyle karşılandı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin