-A A+

Minikler FKSM'deki “Neşeli Aile” Oyununda Buluştu

Fatih Kültür ve Sanat Merkezi'nde çocuklar için düzenlenen tiyatro oyunları hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta, minik izleyiciler "Neşeli Aile" adlı çocuk oyunu ile buluşturuldu.

25 Mayıs 2024
Minikler FKSM deki “Neşeli Aile” Oyununda Buluştu

Fatih Kültür ve Sanat Merkezi, çocuklar için düzenlenen tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu hafta sahnelenen "Neşeli Aile" adlı çocuk oyunu, minik izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı.

“Neşeli Aile”

Oyunun başkahramanı Ece, evin tek çocuğu olarak haylazlıklarıyla ailesini ve çevresindekileri sürekli şaşırtmaktadır. Ancak bazı sorumluluklarını yerine getirmekte zorlanır.

Oyun boyunca, Ece'nin bu durumun farkına varıp varamayacağı merak konusu olurken, izleyicilere de eğlenceli ve düşündürücü anlar yaşatıldı.

Bu tür etkinlikler, çocukların kültürel gelişimine katkı sağlarken, ailelerin de birlikte keyifli zaman geçirmelerine olanak tanıyor. Minikler, "Neşeli Aile" adlı oyunu ilgi ve keyifle izledi. Fatih Kültür ve Sanat Merkezi, çocuklara yönelik eğitici ve eğlenceli etkinliklerine devam ediyor ve ailelerin hafta sonlarını renklendiriyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin