-A A+

Miniklerimiz Bayrama Özel Çocuk Etkinlikleri'nde Buluştu!

Yavuz Selim Yaşam Merkezi ve Karasurları Millet Bahçesi 2. Etap’ta düzenlenen Bayrama Özel Çocuk Etkinlikleri’nde buluşan miniklerimiz oyunlar oynayıp gösteriler izleyerek ve yarışmalara katılarak eğlenceli bir gün geçirdiler.

19 Haziran 2024
Miniklerimiz Bayrama Özel Çocuk Etkinlikleri nde Buluştu!

Bayrama Özel Çocuk Etkinlikleri çocukların birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle dolu bir gün geçirmesini sağladı. Yavuz Selim Yaşam Merkezi ve Karasurları Millet Bahçesi 2. Etap’ta düzenlenen şenliğe katılan çocuklar çeşitli oyunlar, gösteriler ve yarışmalarla neşeli bir atmosferde keyifli anlar yaşadı. Şenlikte çocuklar için özel olarak hazırlanan oyun alanlarında çeşitli aktiviteler düzenlendi. Palyaçolar ve animatörler birbirinden eğlenceli gösteriler sundu. Ayrıca çocuklar için düzenlenen Bubble Show ve Nasreddin Hoca temalı etkinlikler büyük ilgi gördü.

Bayrama Özel Çocuk Etkinlikleri çocukların ve ailelerin birlikte keyifli vakit geçirdiği renkli görüntülere sahne oldu. Kurban Bayramı sevincini hep birlikte paylaşan aileler ve çocuklar bayramın coşkusunu doyasıya yaşadı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin