-A A+

Miniklerimiz FANÇO'nun Keçe Dekoratif Süs Tasarım Atölyesi'nde Özgün Tasarımlar Oluşturuyor

FANÇO düzenlediği Keçe Dekoratif Süs Tasarım Atölyesi ile minik sanatseverleri buluşturdu. Çocuklar kozalak ve keçe gibi doğal malzemelerle baykuş dekoratif süsler tasarlayarak hem el becerilerini geliştirdi hem de keyifli anlar yaşadı.

27 Temmuz 2024
Miniklerimiz FANÇO nun Keçe Dekoratif Süs Tasarım Atölyesi nde Özgün Tasarımlar Oluşturuyor

Fatih Belediyesi Çocuk Kütüphaneleri, düzenlediği eğlenceli ve öğretici atölyelerle minik sanatseverleri buluşturmaya devam ediyor. Bugün Kariye, FANÇO Sümbül Efendi ve FANÇO Silivrikapı çocuk kütüphanelerinde gerçekleştirilen Keçe Dekoratif Süs Tasarım Atölyesi çocuklar için yaratıcı ve öğretici bir etkinlik oldu.

Atölyede çocuklar, kozalak, keçe ve çeşitli artık materyaller kullanarak kendi baykuş dekoratif süslerini tasarladılar. Eğitmenler eşliğinde adım adım süslerini oluşturan minikler hem eğlendi hem de el becerilerini geliştirdi. Hazırladıkları süsler öğrencilerin odalarının en güzel köşesinde yer almak üzere kendilerine hediye edildi. Bu özel hediyeler çocukların atölyede öğrendiklerini somut bir şekilde hatırlamalarını sağladı.

Atölye boyunca çocuklar doğal malzemelerle yaratıcı süreçlerin keyfini çıkarırken doğanın sunduğu olanakları da daha yakından tanıma fırsatı buldu. Etkinlik sonunda düzenlenen küçük bir sergi ile çocuklar yaptıkları süsleri ailelerine ve arkadaşlarına gururla sundular.

Katılımcıların ilgiyle takip ettiği atölye çocuklara hem keyifli anlar yaşattı hem de el becerilerini geliştirmelerine katkıda bulundu. Ayrıca çocukların sosyal becerilerini geliştirmeleri ve yeni arkadaşlıklar kurmaları için de güzel bir ortam sağladı.

Fatih Belediyesi, çocuk kütüphanelerinde düzenlenen bu tür etkinliklerle miniklere sanatı sevdirirken onların yaratıcılıklarını ve özgüvenlerini artırmayı hedefliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin