-A A+

Miniklerimiz Nusret Çolpan Sanat Galerisi'ndeki Karışan Renkler Atölyesi'nde Buluşuyor

Nusret Çolpan Sanat Galerisi’nin ilk atölyesi "Karışan Renkler" miniklerimiz tarafından ilgiyle karşılandı. Çocukların sanatsal yeteneklerini ve el-göz koordinasyonlarını geliştiren bu etkinlik eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunuyor.

10 Temmuz 2024
Miniklerimiz Nusret Çolpan Sanat Galerisi ndeki Karışan Renkler Atölyesi nde Buluşuyor

Nusret Çolpan Sanat Galerisi gerçekleştirdiği ilk atölye çalışması "Karışan Renkler" ile sanatseverlerin yeni buluşma noktası haline geldi. Bu atölye çocukların sanatsal yeteneklerini geliştirmeyi ve el-göz koordinasyonunu artırmayı hedefliyor. Çocuklar yaratıcı potansiyellerini ortaya çıkarırken aynı zamanda dikkat sürelerini de artırma fırsatı buluyorlar.

Atölye çalışmaları uzman bir sanat eğitmeni eşliğinde gerçekleştiriliyor. Çocukların zeka ve görsel algısını geliştirmeyi amaçlayan bu etkinlik katılımcıların hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim yaşamalarını sağlıyor. Etkinlikte çocuklar el becerilerini geliştirip üreterek keyifli vakit geçiriyorlar.

Bu yaratıcı atölye sanatsever aileler ve çocuklar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Çocuklar burada hem yaratıcılıklarını artırıp hem de sanatsal yeteneklerini keşfediyorlar. Atölyede yapılan çalışmalar çocukların el-göz koordinasyonunu geliştirirken aynı zamanda özgüvenlerini de pekiştiriyor.

Nusret Çolpan Sanat Galerisi etkinlikleyle çocukların sanata olan ilgilerini artırmayı amaçlıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin