-A A+

Miniklerimiz Silivrikapı FANÇO'nun “Trafik ve İlk Yardım Haftası” Etkinliğinde Buluştular

Silivrikapı FANÇO'da düzenlenen “Trafik ve İlk Yardım Haftası” etkinliklerinde, miniklerimiz polis memurları tarafından trafik işaretleri ve güvenliğimiz için önemli kurallar hakkında bilgilendirildi.

10 Mayıs 2024
Miniklerimiz Silivrikapı FANÇO nun “Trafik ve İlk Yardım Haftası” Etkinliğinde Buluştular

Silivrikapı Anne ve Çocuk Kütüphanesi, çocukları eğlenceli ve öğretici etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. "Trafik ve İlk Yardım Haftası" kapsamında Silivrikapı Anne ve Çocuk Kütüphanesi'nde çocuklar, polis memuru abi ve ablalarıyla bir araya geldi. Yunus polisi, trafik polisi, komiser ve polis memurları çocukları trafik işaretleri ve güvenliğimiz için dikkat edilmesi gereken kurallar konusunda bilgilendirdiler. Ayrıca çocuklar ekip araçlarını tanıma fırsatı buldular. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, görevli ekip minik trafik dedektifleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. "Trafik ve İlk Yardım Haftası" minikler için keyif dolu geçti ve etkinlikler ilgiyle takip edildi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin