-A A+

Misket Tavşana Barınağımız Kapılarını Açtı

Sahibi tarafından terk edilen sevimli tavşan Misket’e Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı kapılarını açtı.

5 Ocak 2021
Misket Tavşana Barınağımız Kapılarını Açtı

Sahibi tarafından “Ben artık bakamıyorum. Alın yoksa atacağım” denilerek terkedilen sevimli tavşana Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı sahip çıktı. Görevliler tarafından bakımı yapılıp, ihtiyaçları giderilen tavşana ‘Misket’ adı konuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı Yöneticisi Meral Olcay, “Tavşanımız 2 gün önce terkedildi. Bir köpek barınağına tavşan terk edilmesi şaşırtıcı ancak vatandaş, atacağını söyleyince biz sahip çıktık. Hayvan stresten tüylerini yoluyor sürekli. Misket, mavi gözlü çok güzel bir tavşan, kendisine yuva arıyoruz. Sahiplenmek isteyen çok kişi başvuruda bulundu. İçlerinden seçeceğiz ve kısa süre sonra Misket yeni yuvasına kavuşacak.

SATIN ALMAYIN SAHİPLENİN

Hayvan severlerin dilerlerse barınağa eski gazete, yorgan, battaniye, mama ve bayat ekmek desteğinde bulunabileceğini söyleyen Olcay, “Patili dostlarımızın en çok da sevgiye ihtiyacı var. Barınağımızda sahiplenmeyi bekleyen 2 bin civarında köpeğimiz yaklaşık 150 tane de kedimiz var. Hayvan sahiplenmek isteyenler barınağımızla iletişime geçsinler, burada bu kadar sevgiye aç dostumuz varken satın almasınlar. Buraya gelip onlara sadece sevgi ve ilginizi sunmanız bile büyük bir güzellik” dedi.

Hafta sonu kısıtlamadan dolayı kapalı olan Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı’nı hafta içi 11.00 – 14.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Yedikule Sahil Yolu (Eski Havagazı Deposu)

Telefon: 0212 633 58 57

https://www.yedikulehayvanbarinagi.com/

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin