-A A+

Mod İst Başladı

Fatih Belediyesi’nin, Yıldız Teknopark, oFON (Oyun Fonu) ve Kodluyoruz işbirliği ile hayata geçirdiği "MODİst-Mobil Oyun Dünyası İstanbul" projesinde eğitimler başladı.

21 Aralık 2020
Mod İst Başladı

Gençlerin oyun alanında yetiştirilmesi, kendi girişimlerini kurmak isteyenlerin desteklenmesi ve geleceğin teknolojilerini kullanan işlerde çalışmalarının sağlanması amacıyla hayata geçirilen MODİST’te, başvuru aşamasını tamamlayanlar için eğitimler başladı. Pandemi tedbirleri gereği çevrimiçi olarak gerçekleşen ilk eğitim programına Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan da katılarak, gençlere başarılar diledi. Detaylı teorik ve pratik eğitimleri tamamlayarak mezun olan gençler, Kodluyoruz'un şirket ağındaki işlere yönlendirilerek istihdam edilme, ya da kendi şirketlerini kurma fırsatı bulabilecekler.

MOD İST'in İmkânları Neler?

MOD İST, mobil oyun dikeyinde gençlerin; kodlama ve girişimcilik eğitimi alabilecekleri bir mekân. MOD İST'te gençler projeler üretebilecek, sektörle buluşmalar gerçekleştirebilecekler. Ayrıca ihtiyaç duydukları mentorluk desteği ile birlikte çalışabilecekleri bir mekân ve MacOS cihazlara ulaşabilecekler.

MOD İST'te Gençlere Neler Sunuyoruz?

Bootcamp'ler

Bootcamp'lerle gençlerin mobil oyun geliştirebilmeleri için en çok kullanılan C# ve Unity gibi teknolojileri öğrenmelerini sağlıyoruz.

Topluluk

Bootcamp'lerden mezun olan kişiler, Türkiye'nin en büyük yazılımcı topluluğu olan Kodluyoruz Mezunlar Kulübü’ne dâhil olabilecekler. Mezunlar kulübünde farklı disiplinlerden 900'ün üzerinde yazılımcı yer alıyor.

oFON ve Yıldız Teknik Teknopark'tan Destek

Öğrendiklerinin ardından kendi oyunlarını geliştirmek ve girişimini kurmak isteyenler, Yıldız Teknopark'ın hızlandırma programlarından ve hibe desteklerinden yararlanabilecek, vergi avantajlarıyla şirketini kurabilecek.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin