-A A+

MODİst'de Girişimcilik Eğitimleri Tamamlandı

Fatih Belediyesi’nin, Yıldız Teknopark, oFON (Oyun Fonu) ve Kodluyoruz işbirliği ile hayata geçirdiği "MODİst-Mobil Oyun Dünyası İstanbul" projesinde kendi oyunlarını geliştirmek isteyenlere yönelik girişimcilik eğitimleri tamamlandı.

24 Mart 2021
MODİst de Girişimcilik Eğitimleri Tamamlandı

Gençlerin oyun alanında yetiştirilmesi, kendi girişimlerini kurmak isteyenlerin desteklenmesi ve geleceğin teknolojilerini kullanan işlerde çalışmalarının sağlanması amacıyla hayata geçirilen MODİST’te eğitimini tamamlayan öğrencilere, Yıldız Teknopark tarafından Yıldız Kuluçka İmkânları ve Teşvikleri, Temel Girişimcilik ve TÜBİTAK 1512 STARBİGG Bireysel Genç Girişim Destek Programı hakkında bilgilendirme eğitimleri verildi. Kendi oyunlarını geliştirmek ve girişimini kurmak isteyen gençler, aldıkları eğitimlerle Yıldız Teknopark'ın hızlandırma programlarından ve hibe desteklerinden yararlanabilecek, vergi avantajlarıyla şirketini kurabilecek.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin