-A A+

Okan Bayülgen Yedikule Hisarı'nı Gezdi

Türkiye’nin sevilen şovmenlerinden Okan Bayülgen Yedikule Hisarı’nı gezerek, hem tarihe tanıklık etti hem de Hisar’ın restorasyon çalışmalarını inceledi.

22 Haziran 2022
Okan Bayülgen Yedikule Hisarı nı Gezdi

Türkiye’nin ve dünyanın en eski açık hava müzelerinden biri olan, İstanbul’un sembol yapılarından Yedikule Hisarı’nda Fatih Belediyesi tarafından başlatılan restorasyon çalışması büyük bir titizlikle sürüyor. Bu gözde yapı hem restorasyon çalışmaları hem de hikayeleriyle vatandaşların olduğu kadar sanatçıların da ilgisini çekiyor. Bugüne kadar birçok ünlü isme ağırlayan Yedikule Hisarını son olarak şovmen Okan Bayülgen ziyaret etti. Rehber eşliğinde Yedikule Hisarı’nı gezerek hem tarihteki yeri hem de restorasyon çalışması hakkında bilgiler alan Okan Bayülgen, kulelerin hikayelerini çok etkileyici bulduğunu söyleyerek; “Fatih Belediyesi’nin burada yaptığı çalışma çok muazzam. İnanılmaz büyüleyici bir atmosfer, belediyemizi kutluyorum” dedi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin