-A A+

Okullar Arası Suriçi Kupası Karate Branşıyla Başladı!

Fatihli çocukları spora teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilip karate branşı ile başlatılan Okullar Arası Suriçi Kupası, minik Fatihlileri heyecan ve coşkuya boğmaya devam ediyor.

30 Kasım 2022
Okullar Arası Suriçi Kupası Karate Branşıyla Başladı!

Okullar Arası Suriçi Kupası, karate branşıyla başladı. Fatih Belediyesi’nce Fatihli çocukları spora teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Okullar Arası Suriçi Kupası renkli görüntülere sahne olmaya devam ediyor. Atatürk Çağdaş Yaşam Kapalı Spor Salonu’nda karate branşı ile başlayan Suriçi Kupası, futbol, basketbol, futsal, voleybol, satranç, masa tenisi, atletizm, okçuluk, yüzme, güreş, bilek güreşi, mini golf ve jimnastik gibi 32 farklı kategori ve branşta gerçekleşiyor. Toplam 42 okulun dâhil olduğu turnuvanın karate branşında 170 sporcu kıyasıya yarıştı. Dereceye giren sporculara; 1’inci 500TL, 2’inci 400 TL ve 3’üncü 300 TL alacak şekilde ödülleri verildi. Fatihli çocukların renkli turnuvasına Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan ve İlçe Spor Müdürü Seyda Dursun da katıldı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin