-A A+

Ordu Caddesi Yayalaştırma Projesi Pazartesi Hayata Geçiyor

Ordu Caddesi ve Çevresi Yayalaştırma ve Trafik Sirkülasyonu Projesi 16 Ağustos Pazartesi günü itibarıyla hayata geçiyor.

14 Ağustos 2021
Ordu Caddesi Yayalaştırma Projesi Pazartesi Hayata Geçiyor

Araç trafiği ve gelişi güzel parklanmanın turizm ve ticari faaliyetler üzerindeki olumsuz etkisini ortadan kaldırma amacıyla Fatih'te yeni bir yayalaştırma projesi daha hayata geçiriliyor. Proje ile Alt ve Üst Laleli Bölgesi ile Beyazıt Meydanı ve çevresinde yaşanabilirliğin arttırılması, yayanın rahat dolaşma ve güvenliğinin sağlanması, uygulandığı sokak ve caddelerin kullanımlarındaki yoğunluğa bağlı olarak ekonomik canlılık getirmesi planlanıyor. Kontrollü trafik sirkülasyonunun sağlanacağı cadde ve sokaklar; resmi, turistik ve lojistik amaçlı araçlar ile ticari taksiler dışında 10.00-21.00 saatleri arasında taşıt (motorlu araç) trafiğine kapalı olacak. Konuyla ilgili Fatih İlçe Kaymakamı Kaan Peker ve İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Atasoy ile bir araya gelen Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, proje detaylarını konuştu.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin