-A A+

Parlak Zihnim Seminerleri Ortaokul ve Liselerde Devam Ediyor

Psikolog Ecenur Kimya tarafından 8 ve 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen Parlak Zihnim seminerleriyle Fatihli öğrencilerin yanında olmaya devam ediyoruz.

25 Kasım 2022
Parlak Zihnim Seminerleri Ortaokul ve Liselerde Devam Ediyor

Fatih Belediyesi, Ecenur Kimya tarafından gerçekleştirilen Parlak Zihnim seminerleriyle Fatihli öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Lise ve ortaokullarda 8. ve 12. sınıflar için gerçekleştirilen seminerler öğrencilerin sınava hazırlık sürecine yardımcı oluyor. 12’nci sınıflar için gerçekleştirilen seminerlerde, “Nasıl sağlıklı iletişim kurabilirim?”, “Ben kimim?”, “Duygularım neler?”, “Stresle nasıl başa çıkabilirim?”, “Nasıl etkili ders çalışabilirim?” ve “Teknolojiyi nasıl doğru kullanabilirim” konu başlıklarında bilgiler veriliyor. 8. sınıflar için gerçekleştirilen seminerlerde ise “İletişim becerileri”, “Ergenlik dönemi”, “Akran zorbalığı”, “Etkili ders çalışma yöntemleri” ve “Teknolojiyi doğru kullanma” gibi konular işlenerek, öğrencilerin soruları cevaplandırılıyor. Seminer sonunda öğrencilere kalem seti hediye ediliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin