-A A+

Personeller Fatih Ideathon'da Fikirlerini Yarıştırdı

Fatih Belediyesi, personellerini bir araya getiren heyecanlı ve çekişmeli bir maratona imza attı.

14 Haziran 2022
Personeller Fatih Ideathon da Fikirlerini Yarıştırdı

Ideathon Fikir Maratonu’na katılan personeller, kurdukları takımlarla birbirinden yaratıcı fikir ve projeler üreterek kıyasıya yarıştı. Yedikule Hisarı’nda düzenlenen maratona, yaklaşık 10 müdürlük katıldı.

KAZANAN FİKİR VE PROJELER ÖDÜLLENDİRİLDİ
İlçenin otopark sorununa çözüm bulmayı hedefleyen ‘Akıllı Sokak’ projesiyle İşletme Müdürlüğü personellerinden Yasin Tufan Oflaz, Leyla Gül Uca, Betül Tanrıkut birinci oldu.
Gençleri, geleceğin bilinçli vatandaşı yapmayı amaçlayan ve bu amaçla bir takım görevlerin verilerek tamamlamaları karşılığında kültür- sanat etkinlikleri ve çeşitli fırsatlar ile ödüllendirileceği ‘5G’ projesiyle Kültür Müdürlüğü personellerinden Gülhan Adışen ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personellerinden Seyed Pouya Fayazi ikinci oldu.
Unutulmaya yüz tutmuş meslekleri usta ellerden gençlerin öğrenmesini sağlayarak bu alanda istihdamı arttırmayı amaçlayan ‘Usta Çırak Buluşması’ fikriyle İşletme Müdürlüğü personellerinden Fatih Öztürk, Onur Felek ise üçüncü oldu.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin