-A A+

Ramazan'a Özel “Trekking” Etkinliğiyle Sağlığın İzinde Yürüyoruz

Ramazan'a özel olarak FitFatih tarafından Belgrad Ormanı'nda düzenlenen "Sağlığın İzinden Yürü: Trekking" etkinliğinde, vatandaşlar sağlıklarını korumak için binlerce adım atarken doğanın güzelliklerinin keyfini çıkarıyorlar.

30 Mart 2024
Ramazan a Özel “Trekking” Etkinliğiyle Sağlığın İzinde Yürüyoruz

Ramazan'a özel olarak FitFatih tarafından düzenlenen "Sağlığın İzinden Yürü: Trekking" etkinliği, vatandaşların katılımıyla Belgrad Ormanı'nda gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında katılımcılara eğitmenler tarafından bilgilendirmeler yapıldı, Ramazan'da hangi aralıklarda yürüyüş yapılması gerektiği hakkında öneriler verildi, sağlıklı yaşam bilgileri paylaşıldı ve Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın selamları iletilerek etkinlik daha da anlam kazandı. Bu etkinlik katılımcılara sağlıklı yaşamı destekleyen binlerce adım atmanın yanı sıra doğanın güzelliklerini keşfetme ve keyifli anları fotoğraflama olanağı sağlıyor. "Sağlığın İzinden Yürü: Trekking" etkinliği katılımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin