-A A+

Sağlıklı Bir Yaşam İçin Medikal Fitness Eğitimleri Devam Ediyor

Sağlığı ve yaşam kalitesini geliştirmeyi hedefleyen Medikal Fitness, Ayvansaray Spor Merkezi'nde eğitimler sunuyor.

15 Kasım 2023
Sağlıklı Bir Yaşam İçin Medikal Fitness Eğitimleri Devam Ediyor

Medikal Fitness bireylerin sağlığını ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla tasarlanmış bir egzersiz modelidir. Kas ve eklem ağrılarını tedavi etmek için uygulanırken aynı zamanda olası sakatlıkları önlemeyi hedefliyor. Her bireyin ihtiyaçlarına uygun olarak özelleştirilebiliyor ve bireye özel egzersiz programları oluşturulabiliyor. Ayrıca uygun koşullar sağlandığında bu egzersizler grup dersleri olarak da sunulabiliyor. Medikal Fitness Ayvansaray Spor Merkezi’nde eğitimlerini sürdürüyor ve katılımcılar, dersleri ilgiyle takip ediyor.

Medikal Fitness

Medikal Fitness kişinin yaşını, fiziksel performansını, kronik rahatsızlıklarını ve günlük yaşam aktivitelerini dikkate alarak kas, eklem ve sinir sistemini hedefleyen düzeltici ve iyileştirici egzersizleri kapsar. Bu egzersizlerin verimli bir biçimde gerçekleştirilebilmesi için fizyoterapist rehberliğinde yapılması tavsiye edilir.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin