-A A+

Sanatseverler Yedikule Hisarı'ndaki "Gece Çizerleri" Etkinliğinde Keyifli Anlar Yaşıyor

Sanatseverler tarihî Yedikule Hisarı'nda düzenlenen "Gece Çizerleri" etkinliğinde bir araya gelerek yaratıcılıklarını sergiliyor. Etkinlik Hisar'dan ilham alınarak yapılan resimlerle katılımcılara farklı bakış açıları sunuyor.

20 Temmuz 2024
Sanatseverler Yedikule Hisarı ndaki  Gece Çizerleri  Etkinliğinde Keyifli Anlar Yaşıyor

Efsaneleriyle ünlü Yedikule Hisarı sanatseverlere yönelik renkli ve eğitici atölyeler düzenlemeye devam ediyor. Altın Kapı üzerindeki teras alanında gerçekleştirilen resim etkinliği katılımcılara keyifli bir deneyim sunuyor. Katılımcılar şövale desteğiyle kendi getirdikleri tuval, resim kağıdı ve çeşitli boya türlerini (sulu boya, akrilik, guaş, toz pastel vb.) kullanarak resimlerini oluşturuyor. Bu etkinlik katılımcılara kendi yeteneklerini sergileme ve Hisar'dan ilham alarak sanata dönüştürme imkânı tanıyor. Yedikule Hisarı'nın düzenlediği bu etkinlikler sanatseverlere tarihî bir mekânda yeteneklerini geliştirme fırsatı sunarken kültürel mirasın korunmasına ve sanatın yaygınlaşmasına da önemli katkılar sağlıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin