-A A+

Sıfır Atık Atölyesi Vatan Caddesi'nde

Fatih Belediyesi’nin 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Geri Dönüşüm Atölyesi, artık Vatan Caddesi’nde.

8 Ağustos 2022
Sıfır Atık Atölyesi Vatan Caddesi nde

Fatih Belediyesi, sıfır atık ve geri dönüşüm konusunda farkındalığı artırmak için hayata geçirdiği gezici Geri Dönüşüm Atölyesi’ni ilçenin çeşitli noktalarında vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Daha önce Büyüksaray Meydanı’nda bulunan Geri Dönüşüm Atölyesi artık Vatan Caddesi’nde vatandaşla buluşuyor. Vatandaşlarımız bu atölyede, kullanım dışı kalan ahşapları değerlendirerek dekopaj uygulamasıyla magnetler yapabiliyor, cam şişeleri eritip boyayarak çeşitli süs eşyaları ve dekoratif objeler elde edebiliyor, kavanozları el fenerine, eski tabaklarını duvar süsüne dönüştürebiliyor. Butik atölye; her gün 10.00, 13.00 ve 15.00 saatlerinde etkinliklerini gerçekleştiriyor. Atölyelere katılmak isteyen vatandaşlarımızı Fatih Belediyesi başkanlık binası önünde bulunan noktamıza bekliyoruz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin