-A A+

"Sıfır Noktasında" Resim Sergisi Açıldı

Kadırga Sanat Galerileri’nin ev sahipliği yaptığı ve ilk günden yoğun ilgi gören Doğuyorum Sanat Grubu’nun "Sıfır Noktasında" resim sergisinin açılışını Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan gerçekleştirdi.

21 Ekim 2022
Sıfır Noktasında  Resim Sergisi Açıldı

İsmail Tetikçi, Kadir Ablak, Mustafa Albayrak, Musa Güney, Tolga Boztoprak ve Engin Beyaz'dan oluşan "Doğuyorum Sanat Grubu" sanatçılarının daha önce sergilenmemiş eserlerinden oluşan ve 50'den fazla eserin yer aldığı "Sıfır Noktasında" resim sergisi ilgilileriyle buluştu. Türk resmini sıfır noktasına taşımayı amaçlayan serginin açılışını Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, İstanbul İl Kültür Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz ile birlikte gerçekleştirdi. Başkan Mehmet Ergün Turan ve İl Kültür Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz sergiyi sanatçılarla birlikte gezerek, eserler hakkında bilgi aldı.

BAŞKAN TURAN: “SANAT SEVERLER İÇİN ÖNEMLİ BİR HALKA”

Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, açılışta yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bugün açılışını yaptığımız "Sıfır Noktasında" sergisiyle sanat zincirimize, İstanbullu sanat severler için önemli bir halka daha eklemiş olacağız. Bu serginin oluşması için olmazsa olmaz olan bu değerli eserlerdi ve bu eserleri oluşturan çok kıymetli sanatçılarımıza, şahsım ve İstanbullular adına canı gönülden şükranlarımı sunuyorum.”

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin