-A A+

Silivrikapı Çocuk Kütüphanesi “Kütüphanenin Çocuklar Üzerinde Etkisi” Seminerine Ev Sahipliği Yaptı

Silivrikapı Çocuk Kütüphanesi'nde düzenlenen seminerde, "Kütüphanenin Çocuklar Üzerindeki Etkisi" başlığı altında kütüphanenin çocuklar üzerindeki etkileri ebeveynlerle tartışıldı ve artı ve eksileriyle ele alındı.

29 Mart 2024
Silivrikapı Çocuk Kütüphanesi “Kütüphanenin Çocuklar Üzerinde Etkisi” Seminerine Ev Sahipliği Yaptı

Silivrikapı Çocuk Kütüphanesi, "Kütüphanelerin Çocuklar Üzerindeki Etkisi" başlıklı bir seminere ev sahipliği yaptı. Kütüphanelerin çocuklar için sadece zaman geçirme ve oyun oynama amacı taşımadığı, aynı zamanda çocukları yaşam boyu öğrenme ve okuryazarlık becerileriyle donatarak topluma katılımlarını ve katkıda bulunmalarını sağlayan kuruluşlar olduğu biliniyor. Bu konuda bilinçli olmak ve çocuğun gelişimini desteklemek anne ve babaların sorumluluğu altında şekilleniyor. Gerçekleştirilen seminerde kütüphanenin çocuklar üzerindeki etkileri ebeveynlerle tartışıldı, artı ve eksileriyle ele alındı. Seminer katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin