-A A+

Sirkeci Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı Projesi Çalışmaları Devam Ediyor

Sirkeci, Cankurtaran, Kumkapı, Yenikapı, Cerrahpaşa, Kocamustafapaşa, Yedikule ve Kazlıçeşme istasyonları arasında semtler arası yolculuk yaparken, Marmara Denizi'nin manzarası da sizlere eşlik edeceği “Sirkeci Kazlıçeşme Kentsel Ulaşım ve Rekreasyon Projesi”nde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

22 Kasım 2021
Sirkeci Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı Projesi Çalışmaları Devam Ediyor

Fatih Belediyesi’nin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile birlikte yapımına devam ettiği, tarihe sahip çıkan, çevreye ve insana duyarlı bir proje olan Sirkeci – Kazlıçeşme yeni nesil raylı sistem hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje; 74 bin metrekarelik yeni yeşil alanı ile 7,5 kilometrelik bisiklet ve 6,5 kilometrelik yaya yolu, 10 bin 120 metrekarelik meydan ve rekreasyon alanları, 6 bin metrekarelik kapalı sosyal ve kültürel alanı ile İstanbul'un değerine değer katacak. Bunun yanında projede 27 adet sanat yapısı, 9 adet yaya ve 12 adet kara yolu geçidi ile 3 adet yaya ve 1 adet de kara yolu üst geçidi bulunuyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin