-A A+

Sizleri Şehrin Kapıları Turu İle Tarihi Yapıları Keşfe Çağırıyoruz

Fatih Belediyesi, İstanbul'un zengin tarihine tanıklık etmek isteyenler için "Şehrin Kapıları" adını taşıyan rehberli turuyla, İstanbul Üniversitesi'nin kapısından başlayarak Yeni Camii'nin Hünkar Kapısı'nda sona eren bir yolculuk sunuyor.

23 Ağustos 2023
Sizleri Şehrin Kapıları Turu İle Tarihi Yapıları Keşfe Çağırıyoruz

Bu özel tur, şehirdeki pek çok tarihi yapıya ait kapıların tarihlerini ve hikayelerini keşfetme fırsatı sunuyor. İstanbul Üniversitesi'nin kapısında başlayan yolculukta katılımcılar rehber eşliğinde rotayı geziyorlar. Turdaki katılımcılar, her yapıya ait özel detayları öğrenme ve İstanbul'un zengin kültürel mirasına yakından şahit oluyorlar. Tur boyunca, Osmanlı döneminden günümüze uzanan tarihi yapılara ait kapıların hikayeleri anlatılıyor. Katılımcılar, tarihi mekanların ve yapıların geçmişten günümüze nasıl taşıdığı semboller ve anlamlar hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Ayrıca, rehberlerin anlatımları sayesinde katılımcılar, İstanbul'un geçmişine ve kültürel zenginliğine daha derin bir bakış açısı kazanıyorlar.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin