-A A+

SOLOTÜRK Ekibi, Başkan Turan'ı Ziyaret Etti

SOLOTÜRK gösteri pilotları Hv. Plt. Binbaşı Yasin Dikkule ve Hv. Plt. Binbaşı Murat Bakıcı, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ı ziyaret etti. Başkan Turan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel gösteriyi büyük bir heyecanla beklediğini ifade etti.

29 Ağustos 2024
SOLOTÜRK Ekibi, Başkan Turan ı Ziyaret Etti

Türk Hava Kuvvetlerimizin gururu olan F-16 akrobasi timi SOLOTÜRK'ün gösteri pilotları Hv. Plt. Binbaşı Yasin Dikkule ve Hv. Plt. Binbaşı Murat Bakıcı, SOLOTÜRK ekibiyle birlikte Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Turan, yarın 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel olarak gerçekleştirilecek olan gösteriyi büyük bir heyecanla beklediklerini belirtti. Bu anlamlı günün coşkusunu gökyüzüne taşıyacak olan SOLOTÜRK ekibine ve komutanlarına görevlerinde üstün başarılar dileyen Turan, böylesine önemli bir günde gerçekleşecek olan gösterinin halkımız için unutulmaz bir anı olacağını vurguladı. Başkan Turan, ayrıca, Türk Hava Kuvvetleri’nin üstün yetenekli pilotları ve modern teknolojisiyle her zaman gurur kaynağı olduğuna da dikkat çekti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin