-A A+

Sosyal İşler Birimimizden Ergoterapi Hizmeti

Fatih Belediyesi 4-12 yaş arası çocuklara yönelik ergoterapi hizmeti sunuyor. Sosyal İşler Birimi koordinesinde gerçekleşen bu hizmet çocukların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

3 Temmuz 2024
Sosyal İşler Birimimizden Ergoterapi Hizmeti

Fatih Belediyesi Sosyal İşler Birimi tarafından düzenlenen ergoterapi hizmeti doğuştan gelen ya da sonradan gelişen fiziksel, psikolojik ve bilişsel hastalıklara sahip olan bireylerin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Sosyal İşler Birimi koordinesinde gerçekleşen bu hizmet özellikle otizm, epilepsi, dikkat eksikliği ve hiperaktivite gibi psikiyatrik hastalıkların tedavisinde önemli bir rol oynuyor.

Ergoterapi sağlığın ve refahın artırılmasını amaçlayan kişi merkezli bir sağlık mesleği olarak biliniyor. Bu hizmet kapsamında 4-12 yaş aralığındaki çocuklar hedefleniyor ve ilçe sınırları içinde ikamet edenler yararlanabiliyor.

Ergoterapinin sunduğu bu değerli hizmet bireylerin hem fiziksel hem de psikolojik anlamda daha kaliteli bir yaşam sürmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor. Bu alanda yapılan çalışmalar danışan merkezli yaklaşımıyla dikkat çekiyor ve toplumun genel sağlığına katkıda bulunuyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin