-A A+

Sosyal İşler Birimimizin Engelliler Yaz Eğitimleri Başladı!

Fatih Belediyesi Sosyal İşler Birimi engellilere yönelik yaz kursları düzenliyor. Programda dekoratif ahşap boyama, takı tasarımı, kuyumculuk, okuma yazma, spor aktiviteleri ve ritim-müzik gibi birçok branş yer alıyor.

5 Temmuz 2024
Sosyal İşler Birimimizin Engelliler Yaz Eğitimleri Başladı!

Fatih Belediyesi Sosyal İşler Birimi tarafından düzenlenen Engelliler Yaz Eğitimleri bu yıl da birbirinden farklı branşlarda eğitimlerle katılımcılarını bekliyor. Sosyal İşler Birimi'ne bağlı Engelliler İş Atölyesi’nde gerçekleştirilen eğitim programı 4-12 yaş arası çocuklar ve 16-30 yaş arası yetişkinler için geniş bir yelpazede kurs imkanı sunuyor.

Eğitimler arasında dekoratif ahşap boyama ve süsleme, takı tasarımı, kuyumculuk, nikah şekeri yapımı, keçe çanta yapımı, üç boyutlu şekillendirme, okuma yazma, ritim ve müzik gibi sanatsal ve el becerisi gerektiren branşlar bulunuyor. Ayrıca spor aktiviteleri, drama, resim ve günlük yaşam becerileri eğitimleri de programda yer alıyor.

Fatih ilçesinde ikamet eden katılımcıların başvurabileceği programda her katılımcı en az iki branş seçebiliyor. Engelli bireylerin sosyal hayata katılımını desteklemeyi amaçlayan bu eğitimler aynı zamanda onların sanatsal ve fiziksel becerilerini geliştirmeyi hedefliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin