-A A+

Staj Seferberliği Projesi İçin Son Başvuru 22 Mart

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığının üniversite eğitimine devam eden gençlerin kariyer gelişimlerini desteklemek için başlattığı 'Staj Seferbirliği Projesi'ne başvurular devam ediyor.

6 Mart 2021
Staj Seferberliği Projesi İçin Son Başvuru 22 Mart

Staj Seferbirliği Projesi; üniversitelerde eğitim gören ve staj yaparak deneyim kazanmak isteyen öğrencilerin liyakat ilkelerine dayalı ve fırsat eşitliği sağlayan Kariyer Kapısı platformu üzerinden staj imkânı yakalamasına olanak sağlamaktadır. Platform üzerinden açılan ilana başvuran adaylar, işverenler tarafından; Akademik / Mesleki, Sanatsal / Sosyal ve Sportif Yeterlikleri üzerinden değerlendirilmektedir. Staj teklifi gönderme aşamasında adayların kimlik bilgileri işverenlerin erişimine açılmamaktadır. Bu sayede adaylar sadece sahip oldukları nitelikler özelinde değerlendirilmekte ve fırsat eşitliğine sahip olmaktadır.
Geçtiğimiz sene Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Bakanlığı koordinasyonunda; tüm Bakanlıklar, kamu ve özel sektör kurumlarının katılımıyla başarıyla tamamlanan projeye bu yıl ki başvurular 22 Mart 2021 tarihine kadar devam ediyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin