-A A+

Stratejik Plan Geleceğe Bakış, GZFT ve PESTLE Çalıştayı Başkan Turan'ın Katılımıyla Başladı

Stratejik Plan Geleceğe Bakış, GZFT ve PESTLE Çalıştayı Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın katılımıyla Neslişah Sultan Kültür Merkezi’nde başladı. Başkan Turan, Fatih’in geleceğini tüm kesimlerin görüşlerini dikkate alarak en doğru yönde şekillendireceklerini belirtti.

9 Temmuz 2024
Stratejik Plan Geleceğe Bakış, GZFT ve PESTLE Çalıştayı Başkan Turan ın Katılımıyla Başladı

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın teşrifi ve alanında uzman hocalar ile paydaşların katılımıyla Neslişah Sultan Kültür Merkezi’nde düzenlenen Stratejik Plan Geleceğe Bakış, GZFT ve PESTLE Çalıştayı’nda elde edilen sonuçlar önümüzdeki 5 yıllık yol haritamıza önemli katkılar sağlayacak. Başkan Turan, konuşmasında Fatih’in geleceğini en iyi, en güzel ve en doğru şekilde şekillendirmek adına toplumun her kesiminden; çocuk, genç, yaşlı, kadın ve engelli bireylerin görüş ve önerilerini dikkate alarak kapsamlı bir vizyon belgesi oluşturacaklarını ifade etti. Ayrıca katılım gösteren tüm misafirlere teşekkür ederek bu tür çalıştayların şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışının gerekliliğine vurgu yaptı.

Çalıştayda katılımcılar arasında yapılan grup çalışmaları ve bireysel değerlendirmeler sonucunda elde edilen veriler ilçenin sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimine yön verecek stratejik hedeflerin belirlenmesine ışık tuttu. Başkan Turan, Fatih’in tarihî ve kültürel mirasının korunmasının yanı sıra modern şehircilik anlayışıyla sürdürülebilir projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin