-A A+

Su Kültürü ve Yapıları Sempozyumu'nun İkincisi Gerçekleşiyor

İkincisi yapılacak olan Su Kültürü ve Yapıları Sempozyumu’na katılıp bildiri sunmak isteyenler için son bildiri özeti gönderim tarihi, 1 Ocak 2023 olarak belirlendi.

4 Kasım 2022
Su Kültürü ve Yapıları Sempozyumu nun İkincisi Gerçekleşiyor

Fatih Belediyesi, suyun; şehir, kültür, mimari, edebiyat, din ve toplum açısından değerini, tarihi su yapılarının; günümüzdeki kullanım durumları, işlevlendirmeleri, mevcut sorunları ve koruma önerilerini ikincisi düzenlenecek olan Tarihî Su Kültürü ve Yapıları Sempozyumu’nda, bir kez daha ele alıyor. Prof. Dr. Baha Tanman, Prof. Dr. İdris Bostan, Prof. Dr. Kemal Kutgün Eyüpgiller, Prof. Dr. Mehmet Hüsrev Subaşı, Prof. Dr. Selçuk Mülayim, Prof. Dr. Suphi Saatçi ve Prof. Dr. Uğur Derman’dan oluşan kurul danışmanlığında gerçekleşecek sempozyumda bildiri sunmak isteyenlerin, bildiri özetlerini 1 Ocak 2023 tarihine kadar belirlenen adrese göndermeleri gerekiyor. Kabullerin 15 Ocak günü açıklanacağı sempozyumun, iki oturumlu olarak 14 Mart 2023 tarihinde Fatih Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşeceği bildiriliyor.

Bilgi ve başvuru için: kulturelmiras@fatih.bel.tr / 0212 453 1453 (D:3401)

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin