-A A+

Süheyl Ünver 125. Doğum Yılında Neslişah Sultan Kültür Merkezi'nde Hatıralarıyla Anıldı

Süheyl Ünver'in mirası ve eserleri Neslişah Sultan Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma programında Günseli Kato ve Semih İrteş'in konuşmalarıyla ele alındı.

9 Aralık 2023
Süheyl Ünver 125. Doğum Yılında Neslişah Sultan Kültür Merkezi nde Hatıralarıyla Anıldı

A. Süheyl Ünver doğumunun 125. yılında Neslişah Sultan Kültür Merkezi'nde düzenlenen bir programla anıldı. Program hekim, sanat ve tıp tarihçisi olarak tanınan Ünver'in mirasını ve hatıralarını konuşmak üzere gerçekleştirildi. Etkinliğe Ünver'in hayatını ve eserlerini ele alan konuşmacılar Günseli Kato ile Semih İrteş katıldı. Programın moderatörlüğünü ise Osman Özsoy üstlendi. "Sermayemiz Kuru Muhabbettir" başlığı altında düzenlenen etkinlikte Süheyl Ünver'in sanat alanındaki etkisi, hatıraları ve zengin arşivi konuşuldu. Süheyl Ünver aynı zamanda şair, yazar, hat, tezhip ve minyatür sanatçısı olarak da biliniyor. Bu etkinlik Ünver'in ölümsüz eserlerini ve mirasını gelecek kuşaklara taşımak adına yapıldı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin