-A A+

Sulukule Müzik Akademisi, Sanat Eğitiminde Öncü Rol Üstleniyor

Fatih Sanat Akademisi olarak faaliyet gösteren Sulukule Müzik Akademisi, genç yetenekleri keşfetmeye ve müzik eğitimine katkıda bulunmaya devam ediyor.

10 Ağustos 2023
Sulukule Müzik Akademisi, Sanat Eğitiminde Öncü Rol Üstleniyor

Akademi, 7-14 yaş aralığındaki çocuklar ve 14 yaş üzeri yetişkinler için keman, gitar, piyano, yan flüt, bağlama, klarnet gibi çeşitli enstrümanlarla eğitim sunmaktadır.

Özellikle 8-16 yaş grubundaki öğrencilere yönelik İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı (İTÜ TMDK) ile imzalanan protokol kapsamında sınavlı konservatuar hazırlık kursları da verilmektedir. Hazırlık programı, 6 kurdan oluşmakta olup, yaklaşık 2 yıl süresince devam etmektedir. Bu program kapsamında, öğrencilere solfej, repertuar, müzik kültürü, beden ritmi ve çalgı dersleri sunularak kapsamlı bir eğitim sağlanmaktadır. Sulukule Müzik Akademisi, sunduğu nitelikli eğitim programlarıyla müzik alanında geleceğin yeteneklerini yetiştirirken, sanatın ve kültürün gelişimine de katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin