-A A+

Sümbül Efendi Çocuk Kütüphanesi'nde Eğlenceli Bez Kalemlik Boyama Atölyesi Düzenlendi

Fatih Belediyesi Kütüphaneler Birimi, öğrencilere renkli kalemlikler hediye ettiği bez kalemlik boyama atölyesini Sümbül Efendi Çocuk Kütüphanesi'nde gerçekleştirdi.

17 Haziran 2023
Sümbül Efendi Çocuk Kütüphanesi nde Eğlenceli Bez Kalemlik Boyama Atölyesi Düzenlendi

Fatih Belediyesi Kütüphaneler Birimi, öğrencilerin yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarını teşvik etmek amacıyla Sümbül Efendi Çocuk Kütüphanesi'nde eğlenceli bir etkinlik düzenledi. Atölyeye katılan öğrenciler, rengarenk kumaş boyalarıyla bez kalemliklerini diledikleri gibi süsledi. Yaratıcılıklarını konuşturan öğrenciler, farklı desenler, figürler ve renkler kullanarak kendilerine özgü kalemlikler yaptılar. Eğlenceli bir ortamda geçen atölye çalışmasında öğrenciler, boyama becerilerini ve hayal güçlerini geliştirdiler. Tamamlanan kalemlikler, öğrencilere hediye olarak verildi. Öğrenciler, kendi emekleriyle tasarladıkları renkli kalemliklerle mutlu oldular. Fatih Belediyesi Kütüphaneler Birimi, böyle etkinliklerle çocukların sanata ve yaratıcılığa olan ilgisini desteklemeye devam ediyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin