-A A+

Sümbül Efendi FANÇO Yakında Hizmete Açılıyor

Fatihli annelerimizin ve çocuklarıyla birlikte eğlenerek verimli zaman geçirebileceği Sümbülefendi FANÇO (Fatih Anne ve Çocuk Merkezi) 17 Ocak’ta kapılarını misafirlerine açmaya hazırlanıyor.

11 Ocak 2022
Sümbül Efendi FANÇO Yakında Hizmete Açılıyor

Yaklaşık 1600 metrekarelik alanda bahçesinde kum havuzu, hobi bahçesi, arkeoloji havuzu, açık satranç alanı ve yeşil alanlarıyla birlikte hizmet verecek olan Sümbülefendi FANÇO’nun çocuklarımızın yeni oyun arkadaşları yerini almaya başladı. 300 metrekarelik alanda. 50 çocuğa hizmet verecek olan kütüphanesi de bulunan Sümbülefendi FANÇO’da; Hacivat ve Karagöz köşesi, masal köşesi, bilim köşesi, heceleme duvarı, zaman duvarı, sinema köşesi, müzik köşesi gibi atölye çalışmalarının yapılacağı özel alanlar yer alacak. Anne ve çocukların birlikte eğlenceli ve eğitici vakit geçirebilmelerine imkân sağlayacak olan FANÇO’nun bir şubesi de kısa bir süre sonra Silivrikapı Mahallesi’nde hizmete açılacak.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin