-A A+

Sümbülefendi FANÇO'da Kumbara Tasarım Atölyesi Yapıldı

Fatih Kütüphaneleri, çocukların eğitim süreçlerini desteklemek ve onları okuma alışkanlığının yanında el becerilerini de geliştirmeye teşvik etmek amacıyla düzenlediği etkinliklere devam ediyor. Bu kapsamda, Sümbül Efendi Çocuk Kütüphanesi, Kumbara Tasarım Atölyesi ile bir kez daha renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

21 Temmuz 2023
Sümbülefendi FANÇO da Kumbara Tasarım Atölyesi Yapıldı


Kumbara Tasarım Atölyesi, öğrencilere kendi kumbaralarını tasarlama ve özgün çalışmalar yapma fırsatı verdi. Eğitmenler eşliğinde düzenlenen atölyede, öğrencilere çeşitli malzemeler ve renkler sunularak hayal güçlerini kullanmaları teşvik edildi. Öğrenciler, hayallerindeki kumbarayı yaratmak için farklı şekiller, renkler ve süslemelerle kumbaralarını süsledi. Atölye etkinliği, sadece öğrencilerin yaratıcılıklarını konuşturmasına yardımcı olmakla kalmadı, aynı zamanda el becerilerini geliştirmelerine de katkı sağladı. Kumbara tasarımının tamamlandığı etkinlik sonunda, her öğrenci kendi özgün kumbarasını hediye olarak aldı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin