Suriçi Fatih Üyelerine 10 Yeni Firmada Cazip İndirim Fırsatları

Suriçi Fatih üyelerine 10 yeni firmada %5'ten %30'a varan özel indirimler sunuluyor. Hediye Dünyası, Ağaç Kitabevi, Kuzey Yıldızı Moda ve daha birçok seçkin marka avantajlı alışveriş imkanları ile sizleri bekliyor.

25 Ekim 2024
Suriçi Fatih Üyelerine 10 Yeni Firmada Cazip İndirim Fırsatları

Suriçi Fatih üyelerine özel olarak başlatılan bu kapsamlı kampanya şehrin seçkin 10 firmasında %5 ile %30 arasında değişen indirimlerle alışverişi daha avantajlı hale getiriyor. Hediye Dünyası’nda %5, Moda Ala, Erguvan, Şehir Sigorta ve Zafer Sanat’ta %10, YSF Giyim’de %15, Kuzey Yıldızı Moda ve Ağaç Kitabevi’nde %20, Bereket’te %25, İnkılâb Basım Yayım’da ise %30’a varan indirimlerle üyeler sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını ekonomik bir şekilde karşılayabiliyor.

Bu özel kampanya ile Suriçi Fatih üyeleri günlük hayatlarının farklı alanlarında ihtiyaç duydukları ürün ve hizmetlere daha uygun fiyatlarla ulaşabiliyor. Örneğin sevdiklerine anlamlı bir hediye almak isteyenler Hediye Dünyası’nda %5 indirimle bütçelerine dost bir alışveriş yaparken sanatı yaşamlarının bir parçası haline getirenler için Zafer Sanat’ta %10’luk indirimle estetik ürünlere ulaşmak daha kolay hale geliyor. Moda meraklıları Kuzey Yıldızı Moda’da %20 indirim fırsatıyla şıklıklarını korurken; Bereket’te %25 indirimle ihtiyaçlarını daha avantajlı fiyatlarla karşılayabiliyorlar.

Kitapseverler için Ağaç Kitabevi’nde sunulan %20 indirim fırsatı okuyucuların kültürel birikimlerini genişletme imkanı sunarken; İnkılâb Basım Yayım’daki %30’a varan indirim ise farklı türdeki kitaplara daha erişilebilir fiyatlarla ulaşma imkanı sağlıyor. Ayrıca

şehirdeki moda ve giyim ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için YSF Giyim’deki %15 indirim kaliteli ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmayı mümkün kılıyor. Bu avantajlar Suriçi Fatih üyelerine sosyal yaşamlarını daha zengin hale getirirken bütçelerine de katkı sağlıyor.

Fatih Belediyesi’nin destekleriyle hayata geçirilen bu kampanya sadece üyeler için değil, aynı zamanda yerel işletmeler için de büyük önem taşıyor. Bölgedeki ekonomik dinamizmi artırmayı hedefleyen bu iş birliği Suriçi Fatih üyelerine cazip fırsatlar sunarak şehrin sosyal hayatına canlılık katıyor. Üyeler Hediye Dünyası’ndan alacakları hediyelerle sevdiklerini mutlu ederken; Ağaç Kitabevi’nde yapacakları kitap alışverişiyle kültürel bir yolculuğa çıkabiliyor. Kuzey Yıldızı Moda ve YSF Giyim’den yapacakları alışverişler ise modayı takip eden üyeler için uygun fiyatlarla şıklık sağlıyor.

Bu indirim kampanyası Suriçi Fatih üyelerine çeşitli alanlarda günlük yaşamlarını ekonomik bir şekilde sürdürme imkanı sunarken yerel işletmelerin müşteri kitlelerine daha geniş çapta ulaşmalarına olanak tanıyor. Suriçi Fatih’in sunduğu bu avantajlarla üyeler şehirdeki seçkin mekanlarda vakit geçirirken ekonomik çözümler bulabiliyor ve bütçelerini koruyor. Özellikle kitap, moda, hediyelik eşya gibi geniş bir yelpazede sunulan indirimler üyelerin sosyal ve kültürel aktivitelerini destekleyerek şehre bağlılıklarını güçlendiriyor.

Bu cazip fırsatlardan yararlanmak için Suriçi Fatih üyesi olmanız yeterli. Üyelik işlemlerini hızlıca tamamlayarak şehrin önde gelen firmalarında sunulan indirimlerden faydalanabilir, bütçenize dost çözümlerle sosyal yaşamınızı zenginleştirebilirsiniz. Fatih Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen bu iş birliği üyelerin ve yerel işletmelerin karşılıklı olarak fayda sağlayacağı bir sosyal dayanışma örneği sunuyor. Üyeler kaliteli ürün ve hizmetlere ulaşırken; işletmeler de bu kapsamlı kampanya sayesinde müşteri sadakati oluşturma fırsatı buluyor.