Suriçi Fatih Üyelerine 15 Markada Yeni İndirim Fırsatları

Suriçi Fatih üyeleri, şehrin önde gelen 15 farklı markasında %10 ile %20 arasında değişen indirimlerle alışverişin keyfini çıkarıyor.

16 Eylül 2024
Suriçi Fatih Üyelerine 15 Markada Yeni İndirim Fırsatları

Suriçi Fatih, üyelerine sunduğu avantajları genişletmeye devam ediyor. Şimdi 15 yeni marka ile yapılan iş birliği sayesinde üyeler şehirdeki seçkin mekanlarda cazip indirimlerden faydalanabilecek. Burger Yiyelim, Fatih Namlı Dürüm, Umut Eğitim Kurumları, Yesen Burger, Vefazade Coffee, Belkıs Baklava, Aziz Efendi Sucukları, Şahane Pilav ve Diver Türk Mutfağı’nda %10, Etiler Marmaris ve Kahraman Zade Baklava’da %15, Sirkeci Nevada Coffee, Paşa Döner, Focaccia Coffee ve Nus Nus’ta %20 indirim sunuluyor.

Bu kampanya Suriçi Fatih üyelerine uygun fiyatlarla lezzetleri deneyimleme ve sosyal hayatlarını daha ekonomik hale getirme fırsatı sunuyor. Farklı indirim oranları üyelerin tercihlerine göre en uygun seçeneği bulmalarına olanak tanıyor. Burger Yiyelim’den Nus Nus’a, kahve molasından akşam yemeğine kadar uzanan bu indirimler şehrin dinamizmini üyelerin günlük yaşamına taşıyor.

Fatih Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan bu kampanya hem üyeler hem de bölgedeki işletmeler için önemli bir değer taşıyor. Bu iş birliği yerel işletmeleri destekleyerek bölgenin ekonomik canlılığını artırırken Suriçi Fatih üyelerine de katma değer yaratıyor.

Suriçi Fatih üyeleri bu indirimlerle şehirdeki popüler mekanlarda daha fazla vakit geçirme ve farklı lezzetleri tatma imkanı buluyor. Üstelik indirimler sadece yemekle sınırlı değil; kahve molalarından tatlı atıştırmalıklara kadar birçok alanda daha ekonomik bir yaşam tarzına adım atıyorlar. Vefazade Coffee'de kahvenizi yudumlarken %10 indirimin keyfini çıkarabilir, Belkıs Baklava’da tatlı bir mola verirken bütçenizi koruyabilirsiniz. Şahane Pilav’da lezzetli bir öğle yemeği veya Etiler Marmaris’te akşam yemeği seçenekleri bu kampanya ile daha cazip hale geliyor.

Bu avantajlardan faydalanmak için Suriçi Fatih üyesi olmak yeterli. Üyelik işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanabiliyor. Suriçi Fatih ailesine katıldığınızda şehrin en seçkin mekanlarında indirimlerden yararlanmanın yanı sıra birçok farklı alanda da avantajlardan faydalanabilirsiniz. Fatih Belediyesi’nin bu projesi hem bireysel hem de toplumsal yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. Kampanya üyelerin günlük yaşamını kolaylaştırırken onlara ekonomik ve sosyal anlamda katkı sağlıyor.

Suriçi Fatih bu kampanya ile sadece üyelerine değil, bölgedeki işletmelere de destek oluyor. Yerel ekonomiyi canlandırma hedefiyle yürütülen bu girişim toplumsal dayanışmanın ve iş birliğinin güzel bir örneği. Belediye yetkilileri bu tür indirim kampanyaları ile Suriçi Fatih üyelerinin şehir yaşamından daha fazla keyif almalarını ve günlük hayatlarını daha konforlu hale getirmeyi amaçlıyor.

Suriçi Fatih ailesi büyümeye ve üyelerine sunduğu ayrıcalıkları artırmaya devam ediyor. Bu fırsatlardan yararlanmak için hemen üye olabilir ve şehrin en popüler mekanlarında indirimlerin tadını çıkarabilirsiniz. Genişleyen avantajlar yelpazesi ile Suriçi Fatih üyelerine her geçen gün daha fazla seçenek sunuyor. Yeni kampanyalar ve projelerle Suriçi Fatih’i takipte kalın; şehrin en iyi mekanlarında sunulan indirimlerin keyfini çıkarın.