-A A+

Suriçi Fatih Üyelerine 7 Yeni Markada Özel İndirimler!

Suriçi Fatih üyeleri Mado, Juan Valdez Cafe ve Gloria Jean's Coffees'te %10, Espressolab, Kuzey Büfe ve Faruk Güllüoğlu'nda %15, Nevada Coffee'de ise %20 indirim fırsatlarından yararlanabilirler.

16 Ağustos 2024
Suriçi Fatih Üyelerine 7 Yeni Markada Özel İndirimler!

Suriçi Fatih ailesi genişliyor ve üyelerine özel cazip indirim fırsatları sunuyor. Artık Suriçi Fatih üyeleri şehrin önde gelen 7 markasında indirim avantajlarından yararlanabilirler. Üyeler Mado, Juan Valdez Cafe ve Gloria Jean’s Coffees’te %10, Espressolab, Kuzey Büfe ve Faruk Güllüoğlu’nda %15, Nevada Coffee’de ise %20 indirim fırsatlarına sahip olabilirler.

Bu avantajlardan yararlanmak için sadece Suriçi Fatih üyesi olmanız yeterli. Üyelik başvurusu yapmak ve tüm fırsatlardan faydalanmak için https://bit.ly/3YxZXR2 tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Fatih Belediyesi sunduğu bu avantajlarla yaşam kalitesini artırmayı ve günlük hayatı daha keyifli hale getirmeyi hedefliyor. İndirimlerden yararlanarak hem tasarruf edin hem de şehrin en iyi mekanlarında vakit geçirin. Belediyemiz bu fırsatlarla toplumsal bağlılığı güçlendirmeyi ve üyelerinin memnuniyetini artırmayı amaçlıyor. Yeni avantajlar ve fırsatlar için bizi takip etmeye devam edin.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin