-A A+

Suriçi Kart 50 Bin Üyeye Ulaştı!

Kullanıcılarına birçok fırsatın kapısını aralayan Fatih Belediyesi Suriçi Kart 50 bin üyeyi aştı. 50 bininci üyemiz İdris Soylu’ya, kartını sürpriz hediyesiyle birlikte teslim ettik.

29 Aralık 2021
Suriçi Kart 50 Bin Üyeye Ulaştı!

Eşsiz Fatih’e değer katmak adına tasarladığımız ve kullanıcılarını pek çok avantajla buluşturan “Fatih Suriçi Kart” 50 bin üyeye ulaştı. Suriçi Kart sahipleri Fatih Belediyesi’nin faaliyetlerinden öncelikli olarak haberdar olduğu gibi Fatih Belediyesi’ne ait hizmet alanlarında ayrıcalıklar kazanıyor. FatihteYaşa uygulaması üzerinden üye olarak anında Suriçi kart hesabı oluşturabilen kullanıcılar, başta Fatih Belediyesi’ne ait kütüphaneler olmak üzere diğer tüm sosyal tesislere karekod ile giriş yapabiliyor, indirim kazanıyor, etkinlik ve yarışmalara katılım başvurusunda bulunabiliyor. Bu ayrıcalıklı dünyaya adım atan 50.000’inci üyemiz İdris Soylu’ya kartların Fatih Merkez Kütüphanesi’ndeki teslim noktasında sürpriz bir karşılama hazırladık. Kartını teslim aldıktan sonra bekleme alanına geçen İdris Soylu, sürpriz bir şekilde ekibimizin alkışları ve konfeti eşliğinde karşılanarak tebrik edildikten sonra günün anısına kendisine dizüstü bilgisayar hediye edildi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin