-A A+

Suriçi Kupası Karate-Do Müsabakaları, Başkan Turan'ın Katılımıyla Başladı

Suriçi Kupası karate-do müsabakaları, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın katılımıyla Atatürk Çağdaş Yaşam Çok Programlı Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda başladı. Başkan Turan, sporcularımıza başarı temennisinde bulundu.

28 Ekim 2024
Suriçi Kupası Karate-Do Müsabakaları, Başkan Turan ın Katılımıyla Başladı

Suriçi Kupası karate-do müsabakaları, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın katılımıyla Atatürk Çağdaş Yaşam Çok Programlı Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda coşkulu bir açılışla başladı. Fatih’in dört bir yanından gençlerin yoğun ilgi gösterdiği bu organizasyon sadece bir spor etkinliği olmanın ötesinde Fatih’in gençlik için önemli bir markası haline geldi. Başkan Turan, Suriçi Kupası’nın artık Fatihli gençler arasında büyük bir heyecan yarattığını ve gençlerin spora olan ilgisinin her geçen yıl artarak devam ettiğini belirterek bu tür etkinliklerin gençleri sporla buluşturma ve sağlıklı bir yaşam kültürü kazandırma açısından taşıdığı değeri vurguladı.

Başkan Turan, 93 farklı okuldan 10 bini aşkın sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen bu yılki şampiyonada karate-do müsabakalarıyla start verdiklerini ifade etti. Her yıl yeni branşların eklenmesiyle genişleyen ve Fatih’in spor vizyonunu yansıtan Suriçi Kupası’nda bu yıl da 16 farklı branşta zorlu ve çekişmeli mücadelelerin yaşanacağını belirtti. Sporcuların disiplin, azim ve centilmenlik çerçevesinde yarıştığı bu müsabakaların gençlere sadece fiziksel bir güç değil, aynı zamanda zihinsel bir dayanıklılık kazandırdığını ifade eden Başkan Turan, bu yılki turnuvanın bir spor şölenine dönüşmesini temenni etti.

Fatih Belediyesi olarak gençlerin her zaman yanında olduklarını ve onları sporla buluşturma noktasında desteklerini sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Turan, özellikle gençlerin spora olan ilgisinin artmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Suriçi Kupası’nın sadece Fatih ilçesi sınırları içerisinde değil, İstanbul genelinde de büyük bir yankı uyandırdığına dikkat çeken Başkan Turan, bu tür organizasyonların spor kültürünü yaygınlaştırmada önemli bir rol oynadığını belirtti. Tüm sporculara başarılar dileyen Başkan Turan, sporun birleştirici gücünü gençler arasında yaygınlaştırmak adına gelecek yıllarda daha fazla branş ve katılımla Suriçi Kupası’nın büyüyerek devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Son olarak Suriçi Kupası’nın gençleri sporla buluşturarak onların sağlıklı, disiplinli ve takım ruhunu benimseyen bireyler olarak yetişmesine katkı sunduğunu ifade eden Başkan Turan, ailelerin de gençlerin sporla iç içe olmasına gösterdikleri ilgiden memnuniyet duyduklarını belirtti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin