-A A+

Suriçi Kupası Voleybol Finali Genç Sporcuların Kıyasıya Mücadelesiyle Gerçekleştirildi

Fatih Belediyesi, Fatih Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklığında düzenlenen Suriçi Kupası Voleybol Finali Atatürk Çağdaş Yaşam Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 8 kategoride 67 okuldan 804 genç sporcu şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti.

8 Mart 2024
Suriçi Kupası Voleybol Finali Genç Sporcuların Kıyasıya Mücadelesiyle Gerçekleştirildi

Fatih Belediyesi, Fatih Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Suriçi Kupası 15 farklı branşta ve 8 farklı kategoride 8 bin genç sporcunun katılımıyla başladı. Heyecan verici maçlar ve kıyasıya mücadeleler Atatürk Çağdaş Yaşam Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen voleybol finaliyle sürdürüldü. Toplamda 8 katagoride, 67 okuldan 804 genç sporcu şampiyonluk için mücadele etti ve dereceye giren tüm sporculara kupa, madalya ve çeşitli ödüller verildi. Badminton, dart, karete-do, yüzme, basketbol, futsal branşlarıyla birlikte bugün gerçekleşen voleybol müsabakaları Suriçi Kupası’nın tamamlanan 7. branşı oldu. Genç Erkekler'de Atatürk Çağdaş Yaşam Lisesi, Genç Kızlar'da Özel Sınav Okulları, Yıldız Kızlar'da Büyük Raşit Paşa Ortaokulu, Yıldız Erkekler'de Çapa Atatürk Ortaokulu, Küçük Kızlar’da Küçük Raşit Paşa Ortaokulu ve Küçük Erkekler’de Vadide Baha Pars Ortaokulu’nun kazandığı şampiyonluklar büyük bir coşkuyla kutlandı. Gerçekleştirilen turnuvalar katılımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ayrıca Suriçi Kupası sporun önemini vurguluyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin