-A A+

Surların Gölgesinde Cengiz Özkan Konseri

Fatih Belediyesi’nin Topkapı Açık Hava’da düzenlediği, “Surların Gölgesinde” konser programlarının konuğu Türk Halk Müziği’nin güçlü isimlerinden Cengiz Özkan oldu.

9 Eylül 2022
Surların Gölgesinde Cengiz Özkan Konseri

6 Eylül’de başlayan ve 10 Eylül’e kadar Fatihlilerin yaz akşamlarını renklendirecek olan “Surların Gölgesinde” programının konuğu sevilen Türk Halk Müziği sanatçısı Cengiz Özkan’dı. Fatihlilerin yoğun ilgi gösterdiği ve Cengiz Özkan’ın seslendirdiği türkülerin hep beraber söylendiği programa Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan da katıldı. Programda bu akşam Mine Geçili sahne alacak ve Yeşilçam şarkılarını seslendirerek, Fatihlilere nostaljik bir akşam yaşatacak. Etkinlik 10 Eylül Cumartesi akşamı Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan ve sanat tarihçileri Sedat Bornovalı ile Hayri Fehmi Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleşecek “Surların Gölgesi” söyleşi programıyla sona erecek. Her akşam 20.00 itibarıyla başlayan etkinliklere tüm Fatihlileri bekliyoruz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin