-A A+

Tarihî Yarımada'da “Bisikletle Kültür Turları” Heyecanı!

Belediyemiz tarafından düzenlenen Bisikletle Kültür Turları, İstanbul'un tarihî dokusunu keşfetmek isteyenlere keyifli bir fırsat sunuyor.

25 Mayıs 2024
Tarihî Yarımada da “Bisikletle Kültür Turları” Heyecanı!

Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen ve yaz boyunca her cumartesi günü gerçekleştirilen Bisikletle Kültür Turları, bisikletseverlere keyif dolu anlar yaşatıyor. Mimar Sinan Stadı önünden başlayan tur, katılımcılara İstanbul’un tarihî zenginliklerini keşfetme fırsatı tanıdı. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı etkinlikte, rehberler eşliğinde Tarihî Yarımada’nın önemli noktalarına ziyaretler yapıldı. Bisikletleriyle tarihî sokaklarda ilerleyen katılımcılar, rehberlerin verdiği bilgilerle bölgenin tarihine dair pek çok yeni bilgi edindi.

Tur boyunca güvenliği sağlamak amacıyla ambulans, motorize zabıta aracı ve lojistik destek aracı ekibe eşlik etti. Katılımcılar, yarı elektrikli bisikletler sayesinde turu daha rahat tamamladı. Turun sonunda, Zeyrekhane’de katılımcılara çay, simit ve kaşar ikramı yapıldı. Katılımcılar, ikramların keyfini çıkarırken birbirleriyle sohbet etme fırsatı buldu.

Tarihî Yarımada’da düzenlenen bu kültür turu, hem İstanbul’un tarihini daha yakından tanımak hem de keyifli bir gün geçirmek isteyenler için eşsiz bir fırsat sunuyor. Etkinlik, katılımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin