-A A+

Tarihî Yedikule Hisarı'nda İspanya ile İngiltere Arasındaki Avrupa Futbol Şampiyonası Final Heyecanı!

Yedikule Hisarı'nda Avrupa Futbol Şampiyonası finalinin coşkusu yaşandı. Vatandaşlar finale kalan İspanya ve İngiltere arasındaki mücadeleyi heyecanla izledi. İspanya Milli Takımı Avrupa Futbol Şampiyonu oldu.

15 Temmuz 2024
Tarihî Yedikule Hisarı nda İspanya ile İngiltere Arasındaki Avrupa Futbol Şampiyonası Final Heyecanı!

İstanbul’un önemli tarihî yapılarından biri olan Yedikule Hisarı futbolseverleri bir araya getiren etkinliklere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Avrupa Futbol Şampiyonası finali kapsamında İspanya Milli Takımı ile İngiltere Milli Takımı arasındaki maç Yedikule Hisarı’nın tarihî atmosferinde açık hava gösterimiyle izlendi. Karşılaşma İspanya'nın 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Etkinliğe yoğun ilgi gösteren katılımcılar surların arasında eğlenceli bir futbol deneyimi yaşadı. Gece boyunca süren etkinlikte Fatih Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar sunuldu. Buluşma futbolseverlerin yanı sıra tarih meraklılarının da dikkatini çekti. Katılımcılar tarihin izlerini taşıyan mekânda Türkiye'den İspanya ve İngiltere arasındaki mücadeleyi keyifle izledi.

Yedikule Hisarı’ndaki etkinlik İstanbul’da tarihle iç içe bir spor deneyimi sunarak katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. İspanya Milli Takımı bu zaferle Avrupa Futbol Şampiyonu oldu.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin